Wij zullen graag uw partner zijn in het realiseren van uw groen project.  Jarenlange ervaring, vakkennis en voortdurende studie van nieuwe trends en materialen zullen zorgen voor een schittend resultaat.

 

Tuinaanleg

 

Uw tuin?  Dat bent u zelf !  Het is onze missie om uw ideeën te vertalen in een groene oase waar u tot rust kan komen en waar u kan genieten samen met uw huisgenoten, vrienden en bezoekers.  Als het gaat over de inrichting van uw tuin, dan is het aan ons om uw persoonlijkheid te begrijpen en een plek te creëren waar u kan terugkeren naar u zelf, waar u de tijd en de omgeving kan vinden om de alledaagse drukte om u heen even opzij te schuiven.

 

Moons-Willekens is al jaren actief in de groene sector en volledig in samenspraak met U kunnen wij uw tuinaanleg of tuinrenovatie plannen. U kunt bij Moons-Willekens terecht voor zeer uiteenlopende projecten gaande van tuinontwerp, aanleg van waterpartijen tot aanleg van opritten en terras. Het grote voordeel van deze diversiteit is dat U voor uw tuinproject genoeg heeft aan één aannemer, dit bevordert uiteraard de snelheid van uitvoering en de overzichtelijkheid.

 

Aarzel niet om even een mailtje te sturen om wat meer uitleg of een geheel vrijblijvende afspraak te maken, we zullen u graag verder helpen in de realisatie van uw tuin!

 

 

Groenvoorziening

 

De groene omkadering van uw bedrijf heeft naast de verfraaiing van uw gebouw(en) nog belangrijke functies.  De groenvoorziening rond uw zaak versterkt uw imago, laat uw gebouwen perfect integreren in de omgeving en creëert een frisse en rustgevende atmosfeer.  Uiteraard moet het design van uw omkadering perfect aansluiten bij uw bedrijfsprofiel en bovenal uitnodigend zijn voor de bezoekers aan uw pand(en).

Moons-Willekens heeft meerdere professionele klanten en wij begrijpen dan ook perfect de specifieke behoeften en aandachtspunten die er bij een zakelijke groenvoorziening komen kijken.  Volledig in samenspraak met U kunnen wij de aanleg van uw terreinen met groene zones, parkings en andere voorzieningen uittekenen, uiteraard steeds rekening houdend  met de nieuwste trends.  

Een van de belangrijke zaken bij de groenvoorziening voor een bedrijf is de aandacht voor het latere onderhoud.  Door reeds bij de aanleg bepaalde maatregelen te nemen, blijven aanplantingen moeiteloos in topvorm.  Voor het periodieke onderhoud kunt U uiteraard steeds op ons een beroep blijven doen.

 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons.  Wanneer het u past bespreken we graag uw project, u vindt onze contactgegevens hier.

 

 

 

Moons-Willekens tuinaanleg en groenvoorziening